برای انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت، بهتر است ابتدا با زبان های مختلف آشنا شوید و اطلاعات دقیقی کسب کنید تا راحت تر تصمیم بگیرید. در این مقاله سعی شده است تا زبان های برنامه نویسی وب را با هم مقایسه کرده و از جنبه های مختلف بررسی کنیم. اما توجه داشته باشید که هر زبانی می تواند مزایا، معایب و کاربردهای خاص خود را داشته باشد. به عنوان مثال، یک زبان ممکن است بهترین گزینه برای برخی از انواع پروژه ها باشد، اما ممکن است برای آن کار در موقعیت های دیگر مناسب نباشد. بنابراین انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی در دنیای کد کار درستی نیست. شما باید با توجه به هدف خود مناسب ترین زبان را برای خود انتخاب کنید.

بررسی ساختار وب سایت هاساختار کد وب سایت از دو بخش front-end (بخش سمت کاربر) و back-end (بخش سمت سرور) تشکیل شده است. قسمت سمت کاربر همان ظاهر سایت است که با html و css و جاوا اسکریپت و . طراحی شده است و این قسمت فقط یک صفحه ثابت است. اما کد سمت سرور وظیفه پردازش، محاسبات و انجام عملیات های مختلف روی داده ها را بر عهده دارد. برای روشن شدن موضوع به این مثال توجه کنید. دکمه ای به نام "ثبت نام" در سایت وجود دارد. ظاهر این دکمه، محل قرارگیری آن و . توسط کدهای سمت کاربر طراحی شده است. اما بخشی که صحت اطلاعات ورودی را بررسی می کند و در پایگاه داده ذخیره می کند، بخشی از کد سمت سرور است. از آنجایی که زبان های سمت کاربر محدود هستند و جای هیچ شک و شبهه ای وجود ندارد، در این مقاله به بررسی محبوب ترین زبان های برنامه نویسی سمت سرور می پردازیم.

زبان طراحی سایت چیست؟

امروزه برای طراحی و بهبود وب سایت ها باید کد نویسی های لازم را با استفاده از زبان های برنامه نویسی انجام داد. انتخاب و استفاده از زبان مناسب امکان پردازش صحیح صفحات وب و بهبود عملکرد سایت را با توجه به نیاز کاربر فراهم می کند. در واقع برای اینکه بدانید زبان طراحی سایت چیست، ابتدا باید با زبان های برنامه نویسی آشنا شوید. به عبارت دیگر، زبان های طراحی سایت، زبان های برنامه نویسی هستند که برای اهداف مختلفی مانند: طراحی نرم افزار، طراحی اپلیکیشن، طراحی سایت و غیره استفاده می شوند. به کامپیوتر! از ایجاد صفحات متنی ساده تا ایجاد برنامه های کاربردی پیچیده مبتنی بر وب، توسعه وب نیاز به برنامه نویسی دارد. برای آشنایی بیشتر میتواند به طراحی سایت در کرج مراجعه کنید.

عوامل موثر در انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی

عوامل زیادی در انتخاب یک زبان برنامه نویسی مناسب موثر است که مهمترین آنها عبارتند از:

  • تکنولوژی مورد استفاده
  • سهولت استفاده
  • وابستگی به پلتفرم
  • سرعت اجرا و امنیت
  • کارایی
  • بازار کار
  • سرعت توسعه
  • نحوه حمایت
  • بهینه سازی موتور جستجو
  • و…

کدام‌یک از زبان‌های برنامه‌نویسی وب چندمنظوره هستند؟

کدام‌یک از زبان‌های برنامه‌نویسی وب چندمنظوره هستند؟

اگر به دنبال یادگیری برنامه نویسی با هدف یافتن شغل هستید، تطبیق پذیری یک زبان عامل بسیار مهمی در این مسیر است. در این مورد، شما باید به دنبال یادگیری زبان هایی مانند جاوا، سی، سی شارپ یا پایتون به جای زبان های خاص وب باشید. چیزی که این زبان ها را از گزینه های دیگر جدا می کند ماهیت چند منظوره آنهاست. زبانی مانند جاوا اسکریپت در برخی از محیط‌های غیر مبتنی بر وب استفاده می‌شود، اما برای توسعه وب بسیار رایج‌تر است. با انتخاب یک زبان همه منظوره قابل استفاده در برنامه نویسی وب می توانید یک زبان چند منظوره را یاد بگیرید. این مزیت نه تنها برای یافتن شغل بلکه برای بهبود یادگیری برنامه نویسی نیز مفید است. بسیاری از زبان های برنامه نویسی با هدف عمومی، پیشرفت های نحوی را ارائه می دهند. بنابراین این زبان ها برای یادگیری زبان های دیگر نیز مناسب هستند.

 

منابع آموزشی برای زبان‌های برنامه‌نویسی وب کدامند؟

در دنیای ارتباطات امروزی، هنگام یادگیری تنها نخواهید بود. انجمن ها، دوره ها و کارشناسان تقریباً در همه جا در دسترس هستند. برای زبان های برنامه نویسی وب، انجمن های آنلاین، دوره ها و ابزارهای خاص زبان برخی از بهترین منابع هستند. توصیه می کنیم به دنبال زبانی باشید که کتابخانه ها و چارچوب های زیادی دارد. این موارد می تواند روند یادگیری و رشد را آسان تر کند. از روبی و جاوا اسکریپت می توان به عنوان نمونه های بسیار خوب در این زمینه نام برد.

 

نرم افزارهای متن باز معمولاً از جوامع تخصصی و فعال بهره می برند. در این انجمن ها منابع لازم برای یادگیری یک زبان و همچنین ابزارهایی برای کدنویسی ساده تر بر اساس آن ایجاد شده است، بنابراین انتخاب یک زبان متن باز برای یادگیری چنین مزایایی را در اختیار شما قرار می دهد. به عنوان مثال، PHP یک زبان متن باز و پایدار در نظر گرفته می شود. Ruby نیز منبع باز است و استفاده از آن در کنار چارچوب Ruby on Rails آسان است و ابزارهای زیادی دارد.

از چه پلتفرمی استفاده می‌کنید؟ از چه پلتفرمی استفاده می‌کنید؟

از چه پلتفرمی استفاده می‌کنید؟

ویندوز، مک و لینوکس رایج ترین سیستم عامل های موجود هستند. با این حال، در سال‌های اخیر، سیستم عامل کروم نیز همراه با رایانه‌های کروم بوک محبوبیت بیشتری پیدا کرده است. سیستم عامل کروم محیطی مناسب برای توسعه زبان های پایه مانند HTML فراهم می کند (اگرچه این زبان از نظر فنی یک زبان برنامه نویسی نیست). برای برنامه نویسی قدرتمندتر، باید از ماشین مجازی» (VM) یا توزیع لینوکس» (توزیع لینوکس) به عنوان دوگانه بوت» استفاده کنید. توزیع های لینوکس سیستم عاملی شبیه به یونیکس و سطح بالایی از سفارشی سازی را ارائه می دهند.

مک دارای اجزای یونیکس است که آن را به یک محیط برنامه نویسی برجسته تبدیل می کند. اپل محیط Xcode» را به عنوان رابطی برای کامپایلرهای Swift»، Objective-C» و C/C++ برای توسعه دهندگان ارائه کرده است. ویندوز همواره به عنوان پرطرفدارترین سیستم عامل معرفی می شود و سازگاری بالای آن، آن را به محیطی مناسب برای توسعه تبدیل می کند. اگر از زبانی مانند C استفاده می کنید، برای کامپایلر به آن نیاز دارید تا روی لینوکس یا اجرا شودکامپیوترهای ویندوزی از طرفی کاربران مک یا باید از Xcode استفاده کنند یا از سیستم عاملی سازگار با نیازهای خود به صورت بوت دوگانه استفاده کنند یا در نهایت به ماشین های مجازی متکی باشند.

 

انتخاب توسعه فرانت‌اند (Front-End) یا بک‌اند (Back-End)؟

کدام گزینه را بین برنامه نویسی "Front-End" (Front-End) یا سمت کاربر و Back-End (Back-End) یا سمت سرور در نظر می گیرید؟ اگر پاسخ شما front-end است، باید به زبان جاوا اسکریپت بروید. وب سایت هایی مانند فیس بوک، گوگل، آمازون و ویکی پدیا همگی از جاوا اسکریپت برای توسعه سمت کاربر خود استفاده می کنند. گزینه های بیشتری برای انتخاب برنامه نویسی باطن پیش روی خود خواهید داشت. بیشتر اوقات زبان هایی مانند پایتون، جاوا، سی پلاس پلاس، سی یا پی اچ پی مورد توجه مردم قرار می گیرند. با این حال، گزینه های دیگری مانند Perl، ASP.NET، Scala، Hack یا Ruby نیز ممکن است در نظر گرفته شوند.

 

یادگیری جاوا اسکریپت امکان توسعه front-end و back-end (با استفاده از Node.js) را فراهم می کند. توسعه دهندگان فرانت اند باید یاد بگیرند که با فریم ورک هایی مانند EmberJS و AngularJS کار کنند. توسعه دهندگان Back-end از زبان های پایگاه داده گرا مانند SQL استفاده می کنند. یک توسعه دهنده فول استک از ترکیبی از برنامه نویسی front-end و back-end استفاده می کند. در این مورد، برای توسعه همه جانبه، استفاده از هر دو زبان سمت کاربر و سمت سرورمورد نیاز خواهد بود.

 

مقایسه زبان‌های برنامه‌ نویسی برای طراحی سایت

از زبان‌های برنامه نویسی که برای طراحی سایت مورد استفاده قرار می‌گیرند، عبارتند از:

  1. Python
  2. Ruby
  3. PHP
  4. Java
  5. #C
  6. ASP.NET

۱. زبان برنامه نویسی Python

پایتون ساده ترین زبان برنامه نویسی است که از سال 1991 با هدف ساده سازی برنامه نویسی ساخته شد و به دلیل سادگی توانسته نظر بسیاری از برنامه نویسان را به خود جلب کند. پایتون یک زبان برنامه نویسی متن باز، چند منظوره و شی گرا است که برای توسعه وب سایت، نوشتن برنامه های دسکتاپ، تجزیه و تحلیل داده ها و حتی یادگیری ماشین استفاده می شود.

از ویژگی‌های کاربردی پایتون آن است که این زبان برنامه نویسی از کتابخانه‌های مختلفی برخوردار است که باعث می‌شود تا به کد نویسی کمتری برای پیاده سازی پروژه نیاز باشد. این زبان برنامه نویسی برای کار با پایگاه داده‌های بزرگ مناسب است و در موتور جستجوگر گوگل هم از آن استفاده شده است.

 

فریم ورک جنگو در پایتون یکی از مطمئن ترین و بهترین فریم ورک هایی است که برای طراحی وب سایت ها و اپلیکیشن های تحت وب که نیاز به پردازش زیادی دارند استفاده می شود. جنگو یک چارچوب زبان پایتون سطح بالا برای وب است که طراحی و ایجاد سریع و آسان برنامه های کاربردی وب را امکان پذیر می کند. می توان گفت در حال حاضر بهترین انتخاب برای طراحی وب سایت های قوی استفاده از فریم ورک محبوب جنگو پایتون است.

 

۲. زبان برنامه نویسی PHP

در بین زبان های برنامه نویسی مورد استفاده برای طراحی سایت، زبان برنامه نویسی PHP به دلیل اینکه یک زبان متن باز و برنامه نویسی است، به عنوان بهترین زبان برنامه نویسی شناخته می شود. این زبان برنامه نویسی در سال 1994 با هدف طراحی اپلیکیشن های تحت وب ایجاد شد و با توجه به شباهت بسیار زیاد ساختار PHP به زبان C، توجه بسیاری از برنامه نویسان را به خود جلب کرده است. زبان PHP را می توان در تمامی پلتفرم های محبوب مانند لینوکس، ویندوز و مکینتاش استفاده کرد.

 

از مزایای این زبان می توان به سرعت بالای اجرای کد، ابزار رایگان PHP، یادگیری سریع و آسان و در دسترس بودن منابع آموزشی مختلف اشاره کرد. تحقیقات W3TECH نشان می‌دهد که بیش از ۷۸ درصد وب‌سایت‌ها از PHP استفاده می‌کنند و وب‌سایت‌های معروفی مانند Facebook به این زبان نوشته شده‌اند. این زبان بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و بسیاری از سیستم های مدیریت محتوای CMS مانند وردپرس و جوملا بر اساس این زبان برنامه نویسی می شوند. قابل ذکر است که به دلیل برنامه نویسی PHPزبان ماژولار نیست، گزینه مناسبی برای برنامه های کاربردی است که خیلی گسترده و پیچیده نیستند و در این موارد بهتر است از چارچوب جنگو پایتون استفاده شود.

 

۳. زبان برنامه نویسی #C

سی شارپ یک زبان برنامه نویسی است که توسط مایکروسافت بر اساس زبان C نوشته شده است. این زبان شی گرا و همه منظوره گزینه ای مناسب برای پروژه های اقتصادی و بزرگ به حساب می آید و می توان از آن برای برنامه نویسی پلتفرم های مختلف مانند اندروید، ویندوز، وب و iOS استفاده کرد.

برای طراحی وب سایت با استفاده از این زبان برنامه نویسی باید از تکنولوژی Asp.net تحت #C استفاده کنید. وب سایت های مختلفی مانند MSN، Microsoft، Sports 3، DigiKala و . با استفاده از این زبان برنامه نویسی نوشته شده اند.

 

۴. زبان برنامه نویسی ASP.NET

زبان برنامه نویسی ASP.NET یک زبان برنامه نویسی نیست و تنها فریم ورکی است که برای توسعه وب با زبان هایی مانند C# استفاده می شود. با توجه به اینکه ASP.NET تحت برند مایکروسافت است تا چندی پیش از پلتفرم هایی مانند یونیکس و لینوکس پشتیبانی نمی کرد اما امروزه مایکروسافت با پروژه ای به نام MONO سعی در رفع این محدودیت ها داشته است. هدف اصلی ASP.NET نوشتن برنامه های کاربردی وب بزرگ با داده های ورودی بالا و پیچیدگی است. این فریم ورک راه های آسانی را برای شروع برنامه نویسی در اختیار توسعه دهندگان قرار می دهد. ماژول های آماده و رابط کاربری آسان این زبان را محبوب کرده است. به طور کلی تعداد خطوط کد نوشته شده برای یک برنامه ASP.NET نسبت به نمونه های مشابه کمی بیشتر است و به همین دلیل این زبان کمی وقت گیر است و برای فعالیت های پیچیده استفاده می شود.

 

۵. زبان برنامه نویسی Ruby

روبی یک زبان اسکریپت نویسی پویا، شی گرا است که بر سادگی تمرکز دارد و در درجه اول برای توسعه وب سایت استفاده می شود. روبی در سال 1990 در ژاپن اختراع شد و به دلیل قابل حمل بودن می تواند بر روی پلتفرم های زیادی اجرا شود. چارچوب متن باز Ruby on Rails چارچوبی است که قدرت زبان برنامه نویسی Ruby را در میان زبان های سمت سرور افزایش داده است.

در میان وب‌سایت‌های معروف، توییتر با استفاده از زبان روبی نوشته شده است. این زبان به دلیل پیچیدگی هایی که دارد برای افرادی که هرگز با زبان های برنامه نویسی آشنایی نداشته اند، دشوار است. برای این زبان برنامه نویسی، تقاضای بازار کار کمتر است و منابع آموزشی زیادی برای یادگیری آن در دسترس نیست.

 

6. زبان برنامه نویسی Java

جاوا یک زبان برنامه نویسی است که در سال 1991 با شعار (یک بار بنویس، همه جا اجرا) منتشر شد. این زبان برنامه نویسی قابل حمل بوده و برنامه نوشته و کامپایل شده توسط آن بر روی کامپیوترهای مختلف با سخت افزار متفاوت قابل اجرا می باشد. با توجه به ویژگی های همه منظوره و شی گرا این زبان، بسیاری آن را شبیه به C++ می دانند. زبان برنامه نویسی جاوا برای نوشتن دسکتاپ، موبایل، وب، ربات ها، سیستم های جاسازی شده و سایر برنامه های کاربردی پیچیده تر استفاده می شود.

 

سوالات متداول انتخاب زبان برنامه نویسی

بهترین زبان برنامه نویسی چیست؟
واقعا این سوال پاسخی ندارد، هر زبان برنامه نویسی میتواند برای یک کاربرد مشخص بهترین زبان باشد، به یاد داشته باشید که زبان برنامه نویسی یک ابزار برای پیاده سازی نرم افزار شماست و بایستی به شکل کاربردی به آن نگاه کنید.

با چه زبانی یادگیری برنامه نویسی را شروع کنم؟
معمولا زبان های پایه مانند C یا C++ زبان های خوبی برای درک دنیای برنامه نویسی هستند اما بهتر است کمی بیشتر تحقیق کنید تا زبان مورد نظر خود را برای شروع انتخاب نمایید.

با چه زبانی نرم افزار مورد نظر خود را سفارش دهم؟
انتخاب تکنولوژی پیاده سازی نرم افزار خود یک کار تخصصی است، توصیه میکنیم برای راهنمایی با ما تماس برقرار بفرمایید.

 

منبع(source): ویرگول

بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت چیست؟

زبان ,برنامه ,نویسی ,های ,استفاده ,وب ,برنامه نویسی ,زبان برنامه ,زبان های ,این زبان ,است که ,زبان برنامه نویسی ,یادگیری برنامه نویسی ,برنامه نویسی front ,زبان برنامه نویسی asp

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


دانلود فایل های کمیاب James's game bahar « بهترین سایت اموزش بدنسازی ، فیتنس و تناسب اندام » Helen's info Molly کتابخانه الکترونیک گروه تخصصی نواندیشبان holoocenter4 نرم افزار CRM